BALLINA

MARKET & SHOPS SOLUTIONS
Video Inter-Com
Kamera të sigurisë
DYQANE DHE MARKETE
SIGURIA E SHTËPISË
Video Inter-Com
Access-Control
Biometric Access Control
previous arrow
next arrow
 
Shadow

t’shpejtë si Drugëza…

SHËRBIMET

 • Kamera Të Sigurisë
  Kamera Të Sigurisë
 • ALARM KUNDER VJEDHJES
 • Access-Control
 • Video Inter-Com
  Video Inter-Com
 • Biometric Access Control
 • SALLA TË MONITORIMIT
  SALLA TË MONITORIMIT

Lokacioni